Tengumai Mai

3.2
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A blend of Yamahai and Yamahai-brewed sake with a light but robust flavor and a crisp aftertaste.
情報詳細
特定名称
Other
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
65%
使用米
We use 100% of the suitable rice for sakura.
アルコール度
15%
酸度
1.6
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Deep-fried Dishes]
It has a light yet robust flavor. It is a sake that goes well with shish-kebabs and stewed dishes, and you will never get tired of drinking it.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shata Shuzo Co.,Ltd
TOP