Tokusen Hakutsuru Junmaiginjo Yamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The elegant ginjo aroma gently envelops the "richness" characteristic of Yamada-Nishiki, and the rich umami flavor disappears down the throat. We hope you will enjoy this luxurious flavor made from only the best sake rice, Yamadanishiki produced in Hyogo Prefecture. We recommend drinking it chilled for a clearer aroma and a more refreshing taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15〜16%
酸度
1.4
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Winner of the Gold Award in the Main Category at the Delicious Sake in a Wineglass Awards 2018

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
fried pork in miso with green onion, deep-fried dried small horse mackerel with vinegared ginger, one-pot dish of chicken bone marrow with sakekasu, bonito carpaccio

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hakutsuru Sake Brewing Co.,Ltd.
TOP