Houraisen Junmaidaiginjou Gin

3.9
9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Carefully selected Yamada-Nishiki rice is polished to 35% for koji rice and 40% for kake rice, carefully fermented at low temperature, and aged for 2.5 to 3 years. It is characterized by its refined flavor and gentle aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Sashimi and other dishes that make the most of the ingredients

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sekiya Brewerly
TOP