Seishutaketsuru Junmaiginjo

3.0
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has both the strength of a junmai sake and the elegance of a ginjo-shu. The aging process has brought out the umami and rounded out the aroma so that it can be enjoyed with food. Please enjoy it more as a food sake than as a sake alone. It is best enjoyed as a mealtime sake, or warmed up to enhance the flavor of food.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Eight Anti
アルコール度
15.6%
酸度
2.2
日本酒度
+10
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Taketsuru Shuzou Co.,Ltd
TOP