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Seishutaketsuru Kimotojunmai
Taketsuru Shuzou Co.,Ltd|Hiroshima
Taketsuru Shuzou Co.,Ltd|Hiroshima
- 味わいの特徴
- The deep bosom created by the traditional sake production method of "sake brewing" (生酛づくり) receives a wide range of foods, and the complex flavors created by the traditional wooden vats enhance the delicious taste. The golden color is proof of the rich umami that complements food. Please enjoy it warmed to bring out its full flavor.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 70%
- 使用米
- Eight Anti-Kingdom
- アルコール度
- 15.6%
- 酸度
- 1.9
- 日本酒度
- +6.5
おすすめの飲み方
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃