Seishutaketsuru Kimotojunmai

3.6
2
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味わいの特徴
The deep bosom created by the traditional sake production method of "sake brewing" (生酛づくり) receives a wide range of foods, and the complex flavors created by the traditional wooden vats enhance the delicious taste. The golden color is proof of the rich umami that complements food. Please enjoy it warmed to bring out its full flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Eight Anti-Kingdom
アルコール度
15.6%
酸度
1.9
日本酒度
+6.5
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おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Taketsuru Shuzou Co.,Ltd
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