Akishika Yamahaijunmaishu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a subtle lactic acid aroma and a unique flavor unique to Yamahai with the umami of rice and acidity. It is mellow and mild. The low alcohol content makes it easy to drink.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Yamadanishiki produced in our own rice field
アルコール度
15%
酸度
2.2
日本酒度
+8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Chicken Teriyaki

酒蔵の想い

酒蔵情報

Akishikashuzou Yuugengaisha
TOP