Nabeshima Junmaiginjou Kakushizake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Ura-nabeshima" - Sake made with Yamadanishiki, Omachi, Gohyakumangoku, Kitashizuku, and various junmai ginjos, which together create a different kind of deliciousness.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukuchiyo shuzou yuugengaisha

取り扱っている飲食店

TOP