Sparkling Yamamoto

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Extra-dry, active sake with an extra-dry mouthfeel. It is slightly sweet when bottled, but then the live yeast feeds on the sugar and undergoes a second fermentation in the bottle, transforming it into a dry sparkling sake. It is characterized by the lack of residues and the smoothness on the palate. The ingredients are the same as for Pure Black.
情報詳細
特定名称
Sparkling sake
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Akita Prefecture Sake Komachi
アルコール度
14%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamamoto Sake Brewery Corp.
TOP