Hatsumago Kimoto Junmaishu

3.2
19
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a deep flavor and a refreshing aftertaste that only Nama Moto can provide. The umami flavor surges forth with every sip.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamagata rice
アルコール度
15.3%
酸度
1.4
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Touhokumeijo Co., Ltd.
TOP