Hatsumago Daiginjo

3.3
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamada-Nishiki rice is carefully polished in-house and brewed in the traditional "Kimotozukuri" method. Every step of the brewing process is handcrafted. Please enjoy the elegant ginjo aroma and the endless, mellow flavor.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16.5%
酸度
1.2
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Touhokumeijo Co., Ltd.
TOP