Hatsumago Inaho Junmai Ginjo

3.4
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The sake is a soft, richly flavored junmai ginjo made from carefully polished rice suitable for sake brewing, with a subtle ginjo aroma that penetrates the body and soul.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Mizanjin
アルコール度
15.5%
酸度
1.4
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Touhokumeijo Co., Ltd.
TOP