Kuzuryu Daiginjo

3.4
21
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Kutouryu Daiginjo was created in 2004 as a Daiginjo for warming. The deep flavor refined by aging is best enjoyed lukewarm to highly warmed.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Gohyakumangoku from Fukui Prefecture
アルコール度
15%
日本酒度
+4.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Enjoy rich flavors and sumptuous dishes such as crab dishes, fatty fish, and Japanese beef.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kokuryu Sake Brewing
TOP