Urakasumi Kuranohana Junmaiginjo

3.7
5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo-shu is made from 100% "Kuranohana," Miyagi Prefecture's preferred rice for sake brewing, with a rice polishing ratio of 55%. Enjoy the well-balanced flavor with a moderate aroma, pleasant acidity, and soft sweetness.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
the flower of a warehouse
アルコール度
15〜16%
酸度
1.5〜1.6
日本酒度
+1〜+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Director's Prize, Miyagi Prefectural Industrial Technology Center, Junmai Ginjo Sake Division, 23rd Miyagi Prefecture Sake Competition (2021)

  • First Prize, Junmai Ginjo Category, Spring 2019 National Sake Competition

  • First Prize, Junmai Ginjo Category, Fall 2018 National Sake Competition

  • IWC (International Wine Challenge) 2017 Bronze Medal in the Junmai Ginjo Sake category in the SAKE category

  • Kahoku Shimpo Award, Junmai Ginjo-shu category, 17th Miyagi Prefecture Sake Competition (2015)

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP