Urakasumi Hanahasaku Kuranohana Jummaiginjo

4.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai ginjo-shu is made from 100% "Kuranohana," Miyagi Prefecture's preferred rice for sake brewing, with a rice polishing ratio of 55%. Enjoy the well-balanced flavor with a moderate aroma, pleasant acidity, and soft sweetness. A good souvenir.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
the flower of a warehouse
アルコール度
15〜16%
酸度
1.5〜1.6
日本酒度
+1〜+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP