Urakasumi low Alcohol Junmaishu Haginoshiratsuyu

4.5
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Uses "Manami" yeast developed in Miyagi Prefecture. Light, sweet and sour, a new type of Junmai sake.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
the flower of a warehouse
アルコール度
9%
酸度
2.0〜2.5
日本酒度
-40〜-50
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP