Urakasumi Tokubetsujunmaishu Hiyaoroshi

3.5
5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Hiyaoroshi" is a seasonal product made from sake brewed during the cold season and bottled without heat treatment. Its mild and full flavor is perfect for the autumn season when appetites are at their peak.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Sasanishiki (variety of rice)
アルコール度
16〜17%
酸度
1.7
日本酒度
+1〜+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP