Urakasumi Honjikomi

3.4
10
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a refreshing aroma, soft taste, and neat sharpness.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
65%
使用米
Manamusume and others
アルコール度
15%
酸度
1.2
日本酒度
+1〜+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • First Place Special Prize, Honjozo Sake Category, Spring 2019 National Sake Competition

  • Second Place, Honjozo Sake Category, 2018 Fall National Sake Competition

  • National Heated Sake Contest 2018 Gold Award in the Value-priced Lukewarm category

  • First Prize, Honjozo Division, 2018 Spring National Sake Competition

  • First Prize, Honjozo Division, Fall National Sake Competition, 2017

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP