HOUOU-BIDEN KAN junmaiginjyo Syu

3.6
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This Junmai Ginjo-shu is brewed using luxurious Omachi grapes produced in Akaban, Okayama Prefecture, in the "nama-hashirozumi" style. Hououmida's sake brewed using the "Namo Hashirozumi" method has matured over the summer to a deeper flavor with a smooth, gentle, and creamy aftertaste. It is best enjoyed at room temperature or warmed to lukewarm to reveal its true character.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yudomachi
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • SAKE COMPETITION 2013 Nama Hashi Yamahai Category (3rd Prize)

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kobayashi Shuzo
TOP