Tengumai Yamahainamashibori

3.4
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Honjozo nama-zake with a strong flavor and fresh aroma made with Yamahai brewing method.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
5 million stones, etc.
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
+6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] White meat
It is characterized by its fresh aroma and can be enjoyed with roast beef or shime saba (mackerel).

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shata Shuzo Co.,Ltd
TOP