Tengumai Yamahaishikomi Junmaigenshu

3.4
5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Namaishu combines the richness characteristic of Yamahai brewing with the freshness of Namaishu.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
5 million stones
アルコール度
18%
酸度
2.2
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Asian Cuisine
Asian Cuisine[Korean Cuisine]
It is characterized by its richness and freshness of raw sake. This sake goes well with barbecued meat and spicy Korean food.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shata Shuzo Co.,Ltd
TOP