Garyubai Daiginjo Yamadanishiki

3.8
0

Sanwa Shuzou|Shizuoka

Sanwa Shuzou|Shizuoka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is a product brewed with a lot of time and care, using a small ginjo brewing process with long-term low-temperature fermentation. It has a gorgeous aroma like ripe muskmelon, yet the taste and aroma are well balanced, and the finish is beautiful.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.0〜1.1
日本酒度
+2〜+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2019 Silver賞

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
sashimi (raw sliced fish, shellfish or crustaceans)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanwa Shuzou
TOP