Bon Chougin

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is the ultimate junmai daiginjo-shu with a rice polishing ratio of 20%, blended with sake that has been aged at -10°C for about five years. The wonderful aroma and deep taste are inspiring, and it is truly a gem of sake that represents the Japanese sake culture.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
20%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katoukichibee Shouten
TOP