Born:Ginsen

3.8
13
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a Junmai Daiginjo-shu with a "mellow flavor" blended with sake that has been aged in ice at temperatures below 0°C for up to one year.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamadanishiki grown under contract in the special A district of Hyogo Prefecture
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Kura Master 2023 gold (first-place) prize

  • London Sake Challenge 2018 Platinum Award

  • The U.S. National Sake Appraisal 2015 runner-up

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2010 Champion Salmon (1st in the world)

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Italian Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Delicate Japanese Cuisine
Italian Cuisine
Cooking with butter, cheese, olive oil, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katoukichibee Shouten
TOP