Yukinobosha Chousetsu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This luxurious junmai daiginjo is made from up to 35% Yamada-Nishiki, a rice suitable for sake brewing produced in Kurodasho, Hyogo Prefecture. This unfiltered, unfiltered sake balances the concentrated flavor of the rice with a delicate acidity, and offers a soft sweetness and sharpness in the aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saiya Shuzoten Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP