Yukinobosha Kachougesseki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A luxurious daiginjo made from up to 35% Yamada-Nishiki, a rice suitable for sake brewing, produced in Kurodasho, Hyogo Prefecture. This unfiltered, unfiltered sake has a gorgeous aroma and a delicious rice flavor.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.2
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
It goes well with dishes that are light and have the flavor of dashi broth.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saiya Shuzoten Co.,Ltd.
TOP