Kaiun Jummaiginjonama Asabaichimangoku

3.9
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is made from Yamadanishiki, a rice specially grown by Asaba rice farmers for sake brewing. Please enjoy its soft mouthfeel and ginjo aroma.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamadanishiki produced in Asaba
アルコール度
16〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Doi Shuzojo Co.,Ltd
TOP