Kaiun Ohimachiya Ginjonamazake

3.0
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a freshness characteristic of nama-shu and a broad, robust flavor unique to nama-shu, but the lingering aftertaste is light and very pleasant.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17〜18%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Doi Shuzojo Co.,Ltd
TOP