Yoakemae Junmaidaiginjo inayamadanishiki

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Daiginjo made from 100% Yamadanishiki from Inadani, Shinshu. Large dry mouth with a refreshing citrus aroma and a smooth throat. Slightly spicier than Junmai Daiginjo, with a fruity and gorgeous aroma and a clean taste with no cloying taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamadanishiki produced in Inadani, Nagano
アルコール度
16%
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ono Shuzoten Co.,Ltd
TOP