Yoakemae Nigorisake

3.5
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Smooth mouthfeel. Nama-shu is characterized by a slight effervescence. It is a freshly squeezed, undiluted sake that is fermented slowly at a low temperature. It has a light flavor characteristic of Miyamanishiki and a smooth, sweet mouthfeel, making it a bottle that can be drunk as much as you like.
情報詳細
特定名称
N/A
原材料
精米歩合
60%
使用米
Miyamanishiki produced in Nagano Prefecture
アルコール度
18%
日本酒度
-7〜-8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ono Shuzoten Co.,Ltd
TOP