Kikuyoi Junmaidaiginjou Fujieda Yamadanishiki

4.1
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Shizuoka-style Junmai Daiginjo-shu with a "mild ginjo aroma, soft mouthfeel, and a light throatfeel. Made with Yamadanishiki produced in Fujieda. It has a low acidity and a gentle mouthfeel, making it easy to pair with food.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Fujieda Yamada Nishiki
アルコール度
15〜16%
酸度
1.2
日本酒度
+7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Aoshima Shuzo Co.,Ltd
TOP