Kenkonichi Junmaiginjou Choukarakuchi

3.4
9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Outstanding sharpness, with a shining umami flavor. This junmai ginjo sake is made from Miyamanishiki, a rice suitable for sake brewing. The outstanding sharpness without any residual sugar is worthy of the name "super-harakuchi". It retains the deep flavorful umami of the original sake with a pleasantly sharp aftertaste that is only possible with Kenkunichi, which specializes in mid-meal sake. Pair it with seafood and you will fall in love with "super-harakuchi" even more.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Mizanjin
アルコール度
17%
酸度
1.8〜1.3
日本酒度
+12
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Onuma shuzouten

取り扱っている飲食店

TOP