Kagatobi Junmaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
While Junmai Ginjo emphasizes the flavor of rice, Junmai Daiginjo focuses on gorgeousness, fineness, and lightness. It is characterized by its acidity, which improves its sharpness and gives it a refreshing aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki (produced in Naka-ku, Taka-machi, Hyogo Prefecture)
アルコール度
15%
酸度
1.6
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes]
Deep-fried white shrimp

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukumitsuya Sake Brewery Co.,Ltd
TOP