Kagatobi Junmaidaiginjo Ao

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This full-bodied daiginjo is characterized by its flamboyance, lightness, fineness, fullness of flavor, and crisp mouthfeel.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
It is a specialty that goes well with snacks.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukumitsuya Sake Brewery Co.,Ltd
TOP