Kagatobi Junmaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A ginjo-shu with a fruity aroma may be delicious the first time you drink it, but if the aroma is too high, you somehow get tired of drinking any more. "Kagatobi Junmai Ginjo" was designed to be a delicious ginjo-shu that you can drink as many cups as you want.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki (produced in Naka-ku, Taka-machi, Hyogo Prefecture)、Golden Pattern
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Chinese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes]
Char-grilled young ayu fish
Japanese Cuisine[Hot Pot ]
chunky pot
Chinese Cuisine[Sweet]
Chinese dish with fried egg and crab

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukumitsuya Sake Brewery Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP