Fukumasamune Tokusenkinraberu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo sake is naturally brewed using only rice and water. Only contract-grown Yamada-Nishiki, Kinmon-Nishiki, Gohyakumangoku, and other rice varieties suitable for sake brewing are used. It is characterized by a fine texture and a light taste with the flavor of rice. It is also popular as a standard high-end gift sake in Kanazawa.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Contract rice and specially cultivated rice used
アルコール度
14%
酸度
1.5
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukumitsuya Sake Brewery Co.,Ltd
TOP