Fukumasamune Ginraberu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This special junmai sake is made naturally with only rice and water. It is mixed with junmai ginjo sake, which gives it a fine texture and a soft, slightly dry taste. It has a light, full-bodied flavor that makes it ideal as an everyday sake. It can be enjoyed cold or warmed at your favorite temperature.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Contract cultivation, rice suitable for sake brewing (koji rice) Fukunohana, common rice
アルコール度
14%
酸度
1.7
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukumitsuya Sake Brewery Co.,Ltd
TOP