Hatsukame Daiginjou Ai

3.8
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味わいの特徴
A gem that can be called the origin of "Daiginjo-no-Hatsukame", which was commercially released in 1967. It is characterized by a natural ginjo aroma derived from traditional yeast and a refreshing flavor. It is a light and crisp Shizuoka-style daiginjo-shu.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
45%
使用米
Tojo Yamadanishiki
アルコール度
16%
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おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Japanese food in general, Japanese soup stock, sushi

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hatsukame Sake Brewery
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