Rihaku Junmaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamada-Nishiki" rice suitable for sake brewing is polished to 45% and fermented at low temperature for a long time. It has a mild aroma, a fluffy, gentle flavor, and a crisp, dry taste. This Junmai Daiginjo can be enjoyed as a food sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Daiginjo B Department Appearance

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rihaku Sake Brewing Company Co.,Ltd
TOP