Ichinokura Shouzanten Junmaidaiginjou

3.8
3
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo is made by polishing up to 40% Yamadanishiki from Hyogo Prefecture. As the name suggests, the fragrant ginjo aroma is impressive. Both the aroma and taste are gorgeous, and the rich umami is rounded out by a soft acidity, creating a harmonious whole. It is a junmai daiginjo with a sweet, dewy flavor that leaves a gentle aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
日本酒度
+0〜+2
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2016 Daiginjyo Sake Division Highest Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ichinokura Co., Ltd.
TOP