Aizumusume Junmaiginjou Yamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Rare varieties grown by specific farmers in Hyogo Prefecture Watafune No. 2 (Short-stalked Watafune)" and "Yamadaho" are the two types of rice used as raw materials. are used as the raw material for the two varieties of rice.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Watership No. 2 (Short Cul-de-sac Watership)、Japanese scallop (Patinopecten yessoensis)
アルコール度
16%
日本酒度
±0〜+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takahashishousakushuzouten
TOP