Tatsuriki Daiginjo Komenosasayaki

3.7
14
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Ryuryoku's representative daiginjo-shu has been well-loved since its release in 1979. It is now commonplace, but it was one of the first sakes to create the culture of drinking sake chilled.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamadanishiki produced in the special A district of Hyogo Prefecture
アルコール度
17%
酸度
1.5
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Daiginjo B Department Appearance

  • The U.S. National Sake Appraisal 2020 Daiginjo B Division Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Honda Shoten Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP