Tatsuriki Ginjou Kome no Hohoemi

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味わいの特徴
This ginjo-shu is made from Yamadanishiki produced in the special A district of Hyogo Prefecture. It is characterized by its refreshing aroma and sharpness.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Yamadanishiki produced in the special A district of Hyogo Prefecture
アルコール度
17%
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おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Cheese
Cheese[Chèvre]
Goes well with the acidic, fresh Santomol. The sharpness of the alcohol makes the aftertaste light.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Honda Shoten Co.,Ltd
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