Amanoto Junmaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The combination of Miyamanishiki and Akita-style flower yeast is unique to "Amano-do". It has a light, refreshing taste, but the taste of having been laid down for one summer is indescribable.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
アルコール度
16〜16.5%
酸度
1.7
日本酒度
+1.7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP