Amanoto Junmaiginjou Kamenoo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This is a fire-roasted version of turtle tail that cannot wait to be cold-grilled. It goes well with oily blue fish. It is "Turtle Tail Taste" with a hint of savoriness.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
tortoise tail
アルコール度
15〜16%
酸度
2.0
日本酒度
+1.1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
It also goes well with oily blue fish.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP