Amanoto Tenkame Junmaiginjou Kamenoo Funashizukunamagenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Kame-no-o sake is loaded into the pressing tank, and the unpressurized sake is separated out. The pure "Kame-no-o" taste is there.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
tortoise tail
アルコール度
17.1%
酸度
1.8
日本酒度
+0.8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP