Amanoto Junmaiginjou Randoobuuota

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Biwanuma Kansen" springs from the brewery's premises. The combination of No. 10 yeast and Miyamanishiki gives a sense of "water" in the base.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Mizanjin
アルコール度
15〜15.5%
酸度
1.6
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha

取り扱っている飲食店

TOP