Amanoto Junmaishu Umashine Hachimaru

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
We sought to create a sake with a flavor that can be obtained by not polishing the rice. You can enjoy the rich "rice flavor" that only low-polished sake can provide.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Akita Sake Komachi
アルコール度
15〜16%
酸度
2.0
日本酒度
+4.1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP