Junmaiginjou Amanoto Gofuujuuu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A junmai ginjo recommended for warming up, the combination of No. 9 series yeast and Miyamanishiki deepens the flavor after a long layering. This Junmai Ginjo is recommended to be heated.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Mizanjin
アルコール度
16.0%
酸度
1.7
日本酒度
+3.4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP