Amanoto Junmaishu Ginsen

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It tastes great at any temperature from warmed sake to chilled sake. Recommended as a regular evening sake. Winner of the Slow Food Japan "Heated Sake Contest 2013" Gold Award.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
アルコール度
15.5%
酸度
1.8
日本酒度
+2.3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP