Amanoto Junmaidaiginjou Hakuunyuuyuu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The rare Akita-born "Miso Nishiki" variety is used, and two years of aging in the brewery has developed a deep flavor. It is a Junmai Daiginjo, the pinnacle of Amano-do's food sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Misato Nishiki
アルコール度
16.0%
酸度
1.5
日本酒度
-1.2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Daiginjo A Department Appearance

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asamaishuzo Kabushikigaisha
TOP